Nu kan lokale kunstnere søge om optagelse i Arts and Crafts

KUNST: Arts and Crafts Association Bornholm inviterer alle interesserede, professionelle kunsthåndværkere på Bornholm til informationsmøde om optagelse i foreningen på mandag 11. september kl. 17-18. Mødet holdes på Det Kongelige Akademi i Nexø.

Dee er mange dygtige kunsthåndværkere på Bornholm.

 

Det er nu muligt for alle herboende, professionelle kunsthåndværkere at søge optagelse i foreningen Arts and Crafts Association Bornholm. På informationsmødet vil repræsentanter fra ACAB’s bestyrelse og sekretariat fortælle om fordelene ved at blive en del af foreningen samt hvad det kræver at sende en ansøgning ind. Ansøgningsfristen for 2023 er onsdag 20. september.

“Ansøgningerne vurderes af et eksternt bedømmelsesudvalg inden optagelse. Denne procedure er med til at sikre den høje standard, der sammen med den store mangfoldighed, er kendetegnende for ACAB,” oplyser Dorthe Møller Paulsen fra foreingen.

Ansøgning
Bedømmelsesudvalget består af Tine Nygaard, kunstfaglige leder på Bornholms Kunstmuseum, Susanne Jøker Johnsen, udstillingsleder på Det Kongelige Akademi og Ole Jensen, designer.

Ansøgere skal sende en kort skriftlig ansøgning samt aflevere fysiske værker til bedømmelse. Se mere om optagelsesproceduren på www.acab.dk/optagelse.

 

Seneste artikler

Fik du læst?