Nu kan alle loppe

Nu kan alle loppe – og du kan få ryddet op i din kælder… 

SHOPPING: Spar-købmand Egon Jensen (Aakirkeby og Gudhjem) er som mange vil vide en initiativrig mand, og han er ikke slået ud af, at hans seneste påhit med et stort loppemarked ovenpå Spar-supermarkedet i Aakirkeby er blevet udsat på grund af Corona-krisen.  

Med hjælp fra kone og børn, hvoraf flere i forvejen er engageret i Spar-butikkerne og især af en søn, der er tømrer, er alt klappet og klart på de i alt 800 kvadratmeter på førstesalen på Torvet i Aakirkeby, der har stået tom siden Idé Møbler pakkede sammen deroppe for en del år siden. 

Købmand Egon Jensen – læg mærke til navneskiltet: Egon er ”Tjømann”. (Foto: Torben Ager)

 

Og nu kan alle med en lille loppe i maven blive loppekræmmere:  

Man lejer en stand via hjemmesiden sparloppan.dk (det koster kr. 220,- pr. uge for en stand) og så kommer man forbi (når det altså åbner) og stiller sine ting op på standen.  

Alle effekterne bliver mærket, og så er det bare at vente på, at tingene bliver solgt og at pengene går ind på kontoen.  

Sparloppan tager sig af resten, og der er gode muligheder for salg, for der er åbent daglig fra kl. 12 til 17 og i weekenden fra 10 til 17. 

“Man skal altså ikke selv være til stede på standen, vi sørger for det hele, når man ellers har sat sine ting op og til salg”, siger købmand Egon Jensen, der tilføjer, at man såmænd også mod et mindre gebyr kan få hjælp til op- og nedtagning samt opbvaring. 

Købmanden har ellers haft susende travlt i dagene op til påske med at køre varer rundt på øen. Og nu har han og hustruen også startet takeaway af pizza’er. 

Loppemarked og café
Sparloppan skulle allerede have været fejret med åbningreception og det hele, men er af årsager, som alle kender, blevet udsat.  

Så Egon Jensen venter bare på at forholdene bliver normale igen, så kan alle være med til at loppe.  

Mange vil gerne sælge ting og sager på et loppemarked, men besværet med tøjstativer, reoler og borde samt transport og ud- og nedpakning holder mange fra at føre ideen ud af livet. 

Nu er de problemer ryddet af vejen, så nu er det bare med at komme i gang, hvis man har lyst til at loppe. 

Og mens de forhåbentligt mange nysgerrige, både fastboende og turister, besøger Sparloppan, kan de bagefter nyde en kop kaffe og et stykke brød i Sparcafeen, der også er klar til at tage imod gæsterne på førstesalen. 

Og de “rigtige” kræmmere kan få en stand på stedet, som de så selv kan passe, ligesom der også er afsat plads til outlet-salg. 

En god nyhed, der bare venter på at komme i gang. 

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »