Nexø møder fordums stjerner i åbningskamp i Københavnsserien

NB Bornholm tørner ud på Gentofte Stadion og møder i Københavnsseriens første runde FC Græsrødderne, der består af spillere med tidligere stjernestatus, bl. a. et par Laudrupper…

Forhåbentligt er Nexø flyvende, når det går løs i Københavnsserien om to uger (Foto: Torben Ager)

 

Det bliver til en særdeles spændende start i Københavnsserien for NB Bornholms tropper, der i sæsonpremieren skal møde FC Græsrødderne i en udekamp på Gentofte Stadion. Det sker lørdag 1. august kl. 16.

FC Græsrødderne er et lidt anderledes hold i en lidt anderledes klub, der dannet i 2015 af Klaus Lykke og Mads Laudrup. Klaus Lykke spillede tidligere for B.93, AB og FC Helsingør og Mads Laudrup, der er søn af Michael Laudrup, spillede bl. a. for FC København, og FC Helsingør.

Holdet består af andre tidligere professionelle fodboldspillere som er stoppet med fodbold på højt plan, men savner sammenholdet ved fodbold herunder stemningen i omklædningsrummet. I truppen i forrige sæson var bl. a.Mads Laudrup, Martin Johansen (til. FC København og Coventry), Jesper Grønkjær, Nicolai Laudrup, Patrik Wozniacki (bror til Caroline og tidl. AB og Frem) samt den fhv. målkonge Poul Hübertz, der bl.a. har været professionel i flere, engelske klubber.

40.000 følgere på Facebook

Holdet er tidligere blevet trænet af den tidligere AB-træner Flemming Christensen og assistent Henrik “Store” Larsen. Bestyrelsen består bl. a. af de tidligere spillere, Andreas Laudrup og Jonathan Richter. Holdet træner og spiller sine hjemmebanekampe på Gentofte Stadion.

Det vides endnu ikke, hvordan holdet ser ud, når NB Bornholm skal møde det om et par uger. men at der vil være et par tidligere stjernespillere med hos FC Græsrødderne er helt sikkert. Og opmærksomheden omkring dette KS-manddskab er også noget utraditionelt. Det har over 40.000 følgere på Facebook…

 

Seneste artikler

Fik du læst?