Nederlag til NB Bornholm – flot og overraskende sejr til Rønne IK

Nydelig indsats i Fælledparken, men Skjold scorede sejrsmål tre minutter før tid. Flot og overraskende sejr til Rønne over topholdet…

Der var mange spændende situationer foran begge mål i Fælledparken. (Foto: Finn Edvard)

Der var som ventet pænt besøg omkring kunstgræsbanen i Fælledparken, da NB Bornholm i eftermiddags tørnede sammen med hjemmeholdet fra Skjold. Og Nexø-mandskabet gjorde en god figur og gik til halvleg 0-0 efter en godkendt indsats.

Og kampen svingede frem og tilbage i anden halvleg. Et drønende skud på Nexø-stolpen virkede dog ret faretruende, og ganske rigtigt: Tre minutter før mål satte Skjolds Søren Bach bolden i nettet til sejrsmålet 1-0.

Det var så ærgerligt – NB Bornholm kunne nemt have fået det ene point med hjem.

Nu fastholder Skjold sin andenplads i Københavnsserien efter topholdet B.1903, mens NB Bornholm rykker ned på syvendepladsen.

Flot sejr til Rønne IK

I den anden ende af Københavnsserien har Rønne IK længe været på sidstepladsen, men i et forrygende opgør i dag hjemme Rønne blev det til en flot sejr på 5-3 over det nu tidligere tophold fra Dragør. En fornem og overraskende sejr, som virkelig faldt på rette tid for det røde mandskab.

Rønnes målscorere var Jacob Lenz (to mål), Martin Kjær Andersen, Rijad Alibasic og Patrick Böiken.

Med sejren og de tre points er Rønne rykket væk fra sidstepladsen og er nu tredjesidst, mens KB og Fremad Amager er på de sidste pladser.

Det var til gengæld de sidste kampe i dette efterår, for med regeringens seneste Covid-19 initiativer er Københavns serien blevet standset fem runder for tidligt. De kampe skal så i stedet presses ind i forårsturneringen.