Når nøden er størst – kommer Andrea først…

Gode råd er dyre, når køen af ishungrende gæster til den populære isbod i Snogebæk ”Nettis” bliver for lang. Så må indehaver Ninette Ellingsen finde mobiltelefonen frem i en fart og ringe til en helt særlig medarbejder…

Ninette og Andrea – godt makkerpar i Snogebæk (Foto: Torben Ager)

 

Indehaveren af den populære isbod ”Nettis” ved røgeriet i Snogebæk slår en høj latter op.
Hun kigger på sin medhjælp i isboden.
Hun hedder Andrea – og hun har faktisk været med til at sælge is i isboden siden dag 1 i 2014.
Dengang var hun 13 år – nu er hun 20, men hun hjælper stadig til i isboden, der jo også sælger kaffe og meget andet godt.
”Andrea er meget vigtig medarbejder her i butikken”, siger Ninette Ellingsen.
”Det hænger sammen med, at jeg nogle gange stadig kan blive lidt overrasket over, hvor mange kunder, der pludselig vil købe is. Så kigger jeg mig hastigt rundt efter min mobiltelefon og taster Andreas nummer ind: ”Skynd dig at komme”, siger jeg, ”her er masser af kunder…”
Og så er jeg bare så heldig at kunne stole på, at Andrea, der bor her i Snogebæk, kommer susende og hjælper til med at lange is hen over disken…”
Bornholmnyt.dk er på besøg for at nyde favoritisen med rabarber. Men hvilken smag foretrækker Ninette? Og Andrea? De to isdamer?
Det viser sig, at de har samme favorit: Kaffeis…
Men det skal siges, at også chokoladeisen (fremstillet af belgisk chokolade og ikke af pulver) samt vaniljeisen er blandt kundernes storfavoritter.
Vi smutter. Køen er ved at vokse…

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?