Musikhuzet og Klemens Kro i nyt samarbejde

Musikhuzet har tidligere med stor succes afholdt koncerter i Sankt Clemens Kirke. Nu er der indgået endnu et samarbejde om live musik i Klemensker. 

Thomas Buttenschøn

 

Musikhuzet i Rønne har i længere tid fulgt med i det imponerende og store arbejde, som Linette og Rasmus Linntrup har præsteret på den tidligere så forfaldne Klemens Kro.

Da Musikhuzet henvendte sig om et samarbejde om en koncert, var Linette og Rasmus straks med på ideen. Det var netop en af de tanker med stedet, de også selv havde haft.

Fra Musikhuzets side håber man at det bliver starten på et godt samarbejde, med flere koncerter i fremtiden. Med Musikhuzet erfaringer hjælper man gerne nye arrangører i gang med at afvikle proff koncerter, så de senere selv kan arrangere koncerter.

Landevejskro

Der har været landevejskro i Klemensker med en historie, der går 450 år tilbage. Og gennem årene har der været mange fødselsdage, bryllupper og kroballer.

Kroen – i nyt samarbejde

 

Nu skal den gamle festsal på Klemens Kro igen genlyde af musik. I Kristi Himmelfartsferien, fredag 19. ma, kommer Thomas Buttenschøn bevæbnet med guitar, klaver og et arsenal af sange og gode historier. Thomas Buttenschøn er snart aktuel med sit 12. studiealbum, der får titlen “Sange om dem, du ved nok”, og det kredser om kærlighed, mennesker og familierelationer.

Ud over scenekanten

Thomas Buttenschøn har med god grund ry for at nå langt ud over scenekanten og ind i hjerterne på tilhørerne, når han krydrer sine populære sange med sjove anekdoter og finurligheder. Han har ordet i sin magt, og med sin kombination af fortælleglæde, hverdagspoesi og fantastisk musik, har han gennem årene stået bag stribevis af ørehængere og store hits.

Buttenschøn har altid noget på hjerte, og nu er hans karakteristiske stemme og sprudlende showmanship atter klar til at tage publikum med på en rejse, hvor det er helt okay at både grine og græde.

Billetsalget starter lørdag  25. feb. kl 10, men allerede fredag aften vil der være et begrænset antal billetter til salg til Klemens Kro spilleaften.

Seneste artikler

Fik du læst?

Læsning til eftertanke

En lang påskehøjtidelighed er overstået. En lang påskeferie vil nogen vel sige. Begge måder at udtrykke sig på kan være rigtig. Jeg foretrækker den første

Læs mere »