Musikhuzet har brug for flere frivillige

KULTUR: Fremtiden ser lys ud for for Musikhuzet, som i 2024 præsenterer et stort og varieret program. Programmet indeholder både mindre og større velkendte danske navne – og nu kan Musikhuzet godt bruge flere frivillige

Musikhuzet har brug for flere frivillige (Foto: Jesper Møller)

 

“Efter flere år hvor billesalget har været påvirket af den økonomiske situation med krig og inflation er det godt nyt, at publikum faktisk viser stort engagement, og at de holder sig orienterede og bliver inspirerede om, hvad der sker af spændende nyt hos os. Gode koncertoplevelser har en stor kulturel værdi,” fortæller projekt- og frivilligkoordinator Torben Severinsen.

Musikhuzet har derfor allerede nu offentliggjort langt flere koncerter end tidligere år på samme tid, og mange af koncerterne har allerede vist et flot salg. Flere koncerter vil blive præsenteret i den kommende tid, og det samme gør sig gældende med nye stand-up shows. Som tidligere vil Musikhuzet holde koncerter på bl.a. Frem i Svaneke, Klemens Kro, og Møbelfabrikken i Nexø m.fl.

Unge som ældre!

“Flere koncerter og flere gæster betyder at Musikhuzet har brug for flere frivillige. Der har allerede i starten af året været en pæn tilgang, men vi kan sagtens bruge flere frivillige i alle aldre,” siger Torben Severinsen.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Torben Severinsen –  projekt- og frivilligkoordinator i Musikhuzet – gør selv en kæmpe indsats for det kulturelle liv på øen. (Foto: Torben Ager)

 

Nye frivillige tilknyttes løbende Musikhuzet, men da flere af disse rejser,for at studere på den anden side af vandet eller lignende, er der ofte udskiftninger i staben af frivillige. Hvis man mener, at man kan tilføre god arbejdskraft til huset, så tøv endelig ikke med at melde dig som frivillig. Huset bruger bl.a. frivillige som bartender, fotografer, vagter, bandcare, køkkenmedhjælper, i garderoben, i Kulturbutikken og meget mere.

Henvendelse til Torben Severinsen på torben@musikhuzet.dk.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »