Musikalsk oplevelse i Gudhjem

MUSIK: Onsdag aften var der endnu en intim musikalsk oplevelse i Scala Gudhjem. TV2-forsangeren Steffen Brandt og multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren havde inviteret den anmelderroste singer/songwriter Ginne Marker med på scenen.

Steffen Brandt, Gustav Ljunggren og Ginne Marker på scenen i Scala Gudhjem. (Foto: Musikhuzet /Torben Severinsen)

 

Af Torben Severinsen

Den gennemusikalske trio fortolkede egne og andres musik i en intim musikalsk oplevelse, hvor Gustaf Ljunggren akkompagnerede på nogle af de mange instrumenter, han mestrer. Steffen Brandt var vært, og han trådte også til med musikken og tog selvfølgelig en snak med kunstneren om musikken og livet som sådan.

Årets talent
Ginne Marker har for alvor sat sine fodspor i det danske musiklandskab. I 2020 modtog Ginne hele to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist for sit debutalbum ”For Seasons to Come”.  Netop titelnummeret fra det album var blandt de numre, det fremmødte publikum fik i det totalt udsolgte Scala Gudhjem.

De fik også første single fra det kommende album den soulede ”Never Golden But Beautiful”, der viser en ny og mere udadvendt side af Ginne. Gustaf Ljunggren fremførte sin egen komposition ”Lille Skotland”, meget smukt akkompagneret af Ginne Marker.

Skønne numre
Sammen med værten Steffen Brandt fik gæsterne Bob Dylan klassikeren ”Sweet Marie”, og TV-2 numrene ”Se far danser”, ”Salme for de tunge”, og ”Lanternen”.

Endelig fik publikum Lars Muhls smukke melodi med tekst af Steffen Brandt ”Ind til dig igen”, Steffens Brandts tekst og musik til Ray Dee Ohh’s “Efterår” og den ligeledes smukke ”Giv mig dine drømme” med melodi af Poul Halberg og tekst af Steffen Brandt.

Scala Gudhjem arrangerede koncerten i samarbejde med Musikhuzet og TV 2/Bornholm.

 

Seneste artikler

Fik du læst?