Mundbind til passagererne på alle færger

 – men man må dog gerne spise og drikke undervejs, oplyser Bornholmslinjens kommunikationschef, Jesper Maack

Nu skal passagererne til og fra Bornholm bruge mundbind under overfarten. (Foto: Bornholmslinjen).

 

Regeringen har lørdag formiddag meddelt, at alle, der benytter offentlig transport, fra lørdag 22. august, skal bære mundbind. Det gælder for fly, busser, tog og færger – og også, når man opholder sig på stationerne. Kravet gælder for alle personer over 12 år.

Regeringen har et håb om, at det private erhvervsliv kan forsyne alle med mundbind – og håber og forventer også, at priserne på mundbind vil falde, efterhånden som der nu vil blive sendt mange på markedet.

Det betyder, at alle færgeruter til og fra Bornholm nu også skal kontrollere, at alle passagerer bærer mundbind undervejs. Passagererne skal selv indkøbe mundbindene inden rejsen.

Passagererne på Bornholmlinjens ruter kan dog glæde sig over, at det fortsat vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs. Det oplyser kommunikationschef Jesper Maack fra Bornholmslinjen til Bornholmnyt.dk:

“Ja, det er tilladt at spise og drikke ombord på færgerne trods påbuddet om at bære mundbind”, siger han og fortsætter:

“Vi har jo i forvejen haft et lokalt påbud om at passagererne skal bære mundbind på vores rute mellem Sjællands Odde og Aarhus, og der er altså en undtagelse i den nye bekendtgørelse, der tillader, at man kan spise og drikke under overfarten, og det vil også gælde på ruterne på Bornholm”, siger Jesper Mark.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?