Minister holder møde i Østerlars

FREMTID: Minister for landdistrikter, Louise Schack Elholm, vil gerne høre tanker og idéer om fremtidens landdistrikter fra lokalsamfund, når ministeren inviterer til borgermøde i Østerlars

Nu holdes møde om fremtidens liv i landdistrikterne. (Foto: Mads Krabbe)

 

Minister for landdistrikter, Louise Schack Elholm står i spidsen for et nyt landdistriktsudspil, der har fokus på, at det også er attraktivt at leve, bo og arbejde i hele landet.

Derfor rejser ministeren rundt i landdistrikterne for at få gode input og tale med borgere om de problemstillinger, som de oplever. Danmarksturnéen er fordelt over hele landet. På Bornholm inviteres borgere til at deltage mandag 18. december i Østerlars.

Her vil ministeren præsentere sine tanker om det kommende landdistriktspolitiske udspil, men allervigtigst er det, at de lokale stemmer får mulighed for at komme med indspark til det kommende arbejde med det landdistriktspolitiske udspil.

Mange muligheder
Møderne er borgernes mulighed for at blive hørt. Her kan der sættes ord på de udfordringer som landdistrikterne står overfor samt dele de mange muligheder og styrker som lokalsamfundene også byder på.

Alle borgermøder foregår fra kl. 19 til 20, hvorefter der vil være mulighed for en uformel dialog med ministeren. Der vil være en let forplejning på borgermøderne i form af kaffe, kage og en vand.

Arrangementet er gratis at deltage i, men det kræver tilmelding. Tilmeldingslink til de enkelte møder findes her. https://forms.office.com/e/NfKRhw01DF

Seneste artikler

Fik du læst?