Møde for alle ledige over 30 år – ledigheden steget på Bornholm

Uddannelsesambassadørerne i Jobcenter Bornholm, Boost Bornholm og LO Bornholm inviterer til informationsmøde 12. august for alle ledige over 30 år.

Ledigheden er steget på Bornholm efter Corona-krisen, men der er gode muligheder for ledige over 30 år for efteruddannelse og andre muligheder i fremtiden. (Foto: Torben Ager)

 

Efter en god periode i dansk økonomi, der forhåbentlig blot for en stund blev bremset af en verdensomspændende Corona-krise, har mange i den seneste tid har oplevet store forandringer i deres normale hverdag med deres jobs. Og ledigheden på Bornholm er steget, men samtidig ser virksomhederne ind i en fremtid med mangel på kvalificeret arbejdskraft.

Det er naturligt, at en måske uventet ledighedsperiode medfører mange tanker om fremtiden og giver tid til at overveje, om tiden er inde til at efteruddanne sig eller måske skifte til et helt andet brancheområde med en ny uddannelse?

 

Gode muligheder

Nye politiske aftaler giver i 2020 og 2021 særligt gode muligheder for ledige over 30 år for at uddanne og opkvalificere sig, så nye dygtige medarbejdere står klar til fremtidens arbejdsmarked. Disse nye muligheder vil Uddannelsesambassadørerne i Jobcenter Bornholm i samarbejde med Boost Bornholm og LO Bornholm orientere om til alle ledige over 30 år – uanset a-kassetilhørsforhold og brancheområde.

Informationsmødet holdes onsdag 12. august fra kl. 10 til 11.30  på Campus Bornholm i auditoriet, Minervavej 1 i Rønne.

Som en følge af gældende covid-19-retningslinjer er det nødvendigt at tilmelde sig. Det gøres ved at sende en e-mail til ungeporten@brk.dk med oplysning om navn og telefon. Man skal huske at angive “Informationsmøde for ledige” i emnefeltet. Der er maksimalt 40 pladser, men hvis interessen for informationsmødet viser sig at være større, vil der blive arrangerer et ekstra informationsmøde samme dag. Hvis man vil høre mere inden mødet, er man velkommen til at kontakte Uddannelsesambassadørerne på tlf. 56 92 39 70 mandag og fredag fra kl. 9 til 12.

Seneste artikler

Fik du læst?