Mød den mobile politistation

Bornholms Politi har en mobil politistation, der et par gange om ugen vil være at finde rundt om på Bornholm.

Man kan finde den mobile politistation rundt omkring på øen et par gange om ugen

 

Bornholms Politi er ikke kun at finde på politistationen i Rønne: Et par gange om igen kan man finde en rullende politistation forskellige steder på øen.

”Formålet med den mobile politistation er, at vi bliver mere tilgængelige lokalt og styrker dialogen med borgerne. Den vil være åben for alle slags henvendelser om eksempelvis bekymring eller frustration over lokale færdselsforhold, rådgivning om nabostridigheder, vejledning om anmeldelse af kriminalitet og meget andet”, oplyser Bornholms Politi.

Den mobile politistation bliver anvendt i mange forskellige situationer som torve- og kræmmermarkeder, byfester, sportsbegivenheder, børne- og ungdomsarrangementer og lignende arrangementer, hvor borgere og turister er forsamlet.

Der vil være mulighed for at møde den rundt på hele øen ved programsatte arrangementer, men den vil også lejlighedsvis kunne ses i hverdagen i lokalsamfundet, hvor der ikke er særskilte begivenheder.

Den mobile politistation bruges hele året, men på grund af det meget sæsonbetonede aktivitetsniveau i det bornholmske samfund, vil den opleves mere synlig i sommermånederne.

Seneste artikler

Fik du læst?

Læsning til eftertanke

En lang påskehøjtidelighed er overstået. En lang påskeferie vil nogen vel sige. Begge måder at udtrykke sig på kan være rigtig. Jeg foretrækker den første

Læs mere »