Møbelhus i Nexø skal have ny direktør

Kell Marchmann Hansen har valgt at opsige sin stilling efter fem år i spidsen for møbelhuset Inhouse Bornholm i Nexø.

Inhouse i Nexø skal have ny direktør. (Foto: Martin Thaulow)

 

Ocean Prawns som er ejerne bag møbelhuset Inhouse i Nexø skal ud at finde en ny direktør, som vil være med til at udvikle Inhouse Bornholm til næste niveau. Den nye direktør skal afløse Kell Marchmann hansen, der har siddet på posten i fem år.

”Vi vil gerne takke Kell for hans ihærdige indsats for at få Inhouse Bornholm synliggjort i bornholmernes bevidsthed”, udtaler Kristian Barslund Jensen, adm. direktør Ocean Prawns. ”Kell har formået at gøre Inhouse Bornholm til et attraktivt multi- og inspirationshus med en spændende brand-portefølge”.

Ocean Prawns har netop slået direktørstillingen op, og her efterlyses en kommerciel profil med detailerfaring, der vil være med til at løfte Inhouse Bornholm til næste niveau.

Om sine egne planer siger Kell Marchmann Hansen: ”Jeg har ikke truffet nogen beslutninger om mine fremtidige planer. Jeg vil finde nye udfordringer, hvor jeg kan yde mit bidrag. Tiden vil vise hvor og hvornår, men først vil jeg sikre mig at lukke døren pænt til Inhouse Bornholm. Jeg varetager derfor min stilling til den rigtige afløser er fundet”.

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »