Marie Carmen Koppel besøger Svanekegaarden

MUSIK: Onsdag 8. maj omdannes Svanekegaarden til et tempel for musikalsk fordybelse, når sangerinde og sangskriver Marie Carmen Koppel indtager scenen.

Marie Carmen Koppel. Kommer til Svaneke

 

Med en imponerende karriere der strækker sig over årtier, og et ry som en sand dronning af soul, jazz og gospel, lover denne aften i Svanekegaarden at være en sjæleopvækkende begivenhed for en hver musikelsker.

Marie Carmen Koppel er kendt for sin kraftfulde stemme og hendes evne til at formidle følelser gennem sin musik. Repertoiret spænder over en bred vifte af sange, der kan tilfredsstille enhver musikelsker, og hende energiske optræden på scenen er garanterer en elektrisk atmosfære. Hun har charmeret publikum over hele Danmark og udlandet med sit unikke udtryk, der fusionerer traditionelle soul- og gospelrødder med moderne musikalske elementer. Og publikum kan se frem til en aften fyldt med fantastisk musik og mindeværdige øjeblikke.

Musikalsk ikon
Marie Carmen Koppel er ikke blot et musikalsk ikon, men også engageret samfundsaktivist, og gør brug sin platform til at støtte velgørende formål, og kæmpe mod rasisme og ulighed. Musikken afspejler den dybe forståelse for betydningen af at forene mennesker gennem musik, på tværs af forskelle. Den musikalske arv og indflydelsen på den danske scene er uomtvistelig, og belønnet med adskillige priser og æresbevisninger, herunder flere Danish Musik Awards.

Kom med til en aften af uovertruffen musikalsk skønhed, når Svanekegaarden præsentere den prisvindende sangerinde. Med sig på turné har Maria Carmen Koppel på keyboard Steen Rasmussen, trommer Marco Diallo og bas Dan Rasmussen.

Billetter er sat i salg, så musikelskerne skal nok skynde sig at sikre en plads til denne fine, musikalske begivenhed.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »