Mange støjklager i weekenden

 

Fredag 24. juli ved 22-tiden blev det for meget for naboerne til en beboer på Segenvej ved Tingsted, da der blev spillet høj musik. Musikken var dog ophørt, da patruljen nåede frem.

Lørdag 25. juli omkring kl. 0030 var den gal i Nørregade i Allinge, men også her var musikken ophørt, da patruljen kom frem.

Lørdag 25. juli omkring kl. 0145 var naboer til et sommerhus på Frederiksvej i Snogebæk trætte af fest og musik. Ved patruljens mellemkomst trak sommerhusgæsterne indenfor og lukkede døre og vinduer, så natteroen kunne sænke sig over området.

Søndag 26. juli blev patruljen kl. 0100 tilkaldt til en 18 års fødselsdag på Nyvej i Rønne, da festen foregik med meget høj musik. Musikken blev herefter dæmpet.

Søndag 26. juli var der høj musik på Malmøvej i Rønne kl. 0200. Her var det dog beboere med gæster, som udøvede sang i haven. Tidspunktet taget i betragtning blev man enig med patruljen om at synge videre indendørs.

Søndag 26. juli kl. 0400 blev musikken for meget for omkringboende i Toldbodgade i Rønne. Patruljen fik flyttet festen indenfor, sådan at de omkringboende kunne få noget tiltrængt søvn.

Patruljen kunne derefter kl. 0430 fortsætte til Toftevej i Gudhjem, hvor der ifølge anmeldelsen havde været fest hele aftenen og natten. Også her blev festen flyttet indenfor.

Seneste artikler

Fik du læst?

Indbrud i Rønne

POLITI: Mellem tirsdag 19. september kl. 19 og onsdag 20. september kl. 11.45 er der begået indbrud i et hus på Marie Kofoedsvej i Rønne.

Læs mere »

Bus spildte olie

POLITI: Onsdag omkring kl. 17.15 modtog politiet en melding om en havareret bus på Splitsgårdsvej ud for Klemensker, som tabte motorolie på kørebanen. Brandvæsnet var

Læs mere »