Livsfarlig tendens blandt unge

En forældre fortæller, at der er stor bekymring omkring mængder af stoffer i særligt miljø i Rønne, der også er præget af vold og slagsmål

Vold og narkomisbrug florerer i et særligt miljø i Rønne. Det oplyser en forældre til en ung mand, der kender miljøet. “Det er meget bekymrende, for man kan jo ikke vogte over sine børn 24 timer i døgnet”, siger den pågældende til Bornholmnyt.dk.

Slagsmål og vold hører til dagens orden i miljøet, og det er ikke første gang, der er sket dødsfald i de kredse. Der er i den senere tid sket flere andre dødsfald blandt helt unge på grund af en overdosis.

Her til morgen fik forældrene til eleverne på Åvangsskolen så besked om, at en af skolens elever, en 15-årig dreng, var død. Bornholms Politi formoder dødsfaldet skyldes en overdosis, men det skal en obduktion nu fastslå.

Bornholms Politi har efterforsket sagen intensivt, og der er mistanke om, at dødsårsagen kan være indtagelse af receptpligtig medicin.

Bornholms Politi har over en periode efterforsket sager, hvor unge mennesker har været involveret i lignende episoder, og efterforskningerne og vores informationer fra miljøet viser, at der er en gruppe unge som udveksler og sælger forskellige former for stærk receptpligtig medicin. Medicin som sammen med alkohol eller anden narkotika kan være livsfarlig.

Der kan derfor ikke advares nok imod dette, og alle unge, forældre og venner til unge, som eksperimenterer med dette, opfordres til at hjælpe og støtte, således at sådanne forfærdelige  situationer i fremtiden kan undgås, oplyser politiet.

Bornholms Politi fortsætter den intensive efterforskning, og såfremt der måtte være bornholmere, som har oplysninger om medicin- og narkotikasalg, så opfordres de til at rette henvendelse til Bornholms Politi. Man kan tippe politiet via hjemmesiden politi.dk eller på 114.

Seneste artikler

Fik du læst?