Lis Sørensens varme vokal

MUSIK: Verden var i farver lørdag aften, hvor Lis Sørensen sammen med sit velspillende band gav koncert i Musikhuzet i Rønne

Lis Sørensen i Musikhuzet. (Fotos: Torben Severinsen / Musikhiuzet)

 

Af Torben Severinsen

Lis Sørensen har været en central figur på den danske musikscene i mere end fire årtier. Hun startede sin karriere i 1970’erne som en del af bandet Shit & Chanel og blev hurtigt kendt for sin unikke og stærke vokal. I 1983 udgav hun sit første soloalbum, der markerede begyndelsen på en succesfuld solokarriere med utallige hits og kritikerroste albums.

Med et imponerende repertoire, der spænder over fire årtier, samt nye, fantastiske numre, formåede Lis Sørensen at levere en sprudlende samling af sange. Hun står skarpt i nutiden og formidler fortidens hits som ‘Fuld af Nattens Stjerner’, ‘Tæt på Ækvator’ og ‘Mine Øjne De Skal Se’ med en naturlig elegance, der klart afspejler hendes kærlighed til musikken.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Med sin varme og kraftfulde vokal i centrum omfavnede Lis Sørensen publikum, hvilket gjorde koncerten til en rejse ned ad memory lane såvel som en energisk oplevelse i nuet. Hendes nærvær på scenen og evnen til at skabe en intim stemning, selv i større spillesteder, er noget, der virkelig kendetegner hendes optrædener, skriver Musikhuzet i en mail.

På scenen blev Lis Sørensen bakket op af sit fremragende band bestående af Jonas Krag på guitar, Mads Michelsen på trommer, Mikkel Riber på bas og Steen Rasmussen på keyboard.

Præcision og energi

Bandet spillede med en præcision og energi, der perfekt komplimenterede Lis Sørensens vokal og gjorde aftenen i Musikhuzet til en uforglemmelig oplevelse, og publikum gik hjem med minder om en koncert, der ikke blot fejrede hendes imponerende karriere, men også viste hendes fortsatte relevans og kunstneriske vitalitet.

 

Seneste artikler

Fik du læst?