Lidt, men særdeles godt på havnen i Allinge

CAFÉLIV: 33-årige Nicki V. Nielsen har fået sat godt skub i den tidligere Høiers, nu “Terrassen” med den unikke beliggenhed på havnen i Allinge

Der blev serveret en lækker tapas-buffet, da Nicki V. Nielsen slog dørene op til  Terrassen – vinbaren  i Allinge.  (Foto: Torben Ager)

 

Han er kun 33 år, men har allerede mange års erfaring fra café og restaurationslivet: Nicki V. Nielsen, der forleden slog dørene op til en ny og spændende sæson på det, der tidligere hed Høiers – den spændende café eller restaurant, der nu hedder “Terrassen”  med den helt eminente beliggenhed på havnen i Allinge.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Nybagt cafeejer Nicki V. Nielsen. (Foto: Torben Ager)

 

Indtil videre er åbningstiden fra kl. 12 til et sted mellem 22 og 23, men når sæsonen for alvor sætter ind, kan man sidde og nyde det herlige havnemiljø til en times tid efter midnat. Var det noget med et godt glas vin og nyde de forhåbentligt herlige sommernætter i de charmerende havneomgivelser?

Forinden kan man fortære nogle af Terrassens specialiteter fra det enkle, men udsøgte menukort med godt, sydeuropæisk charcuteri samt gode oste fra Danmark og Frankrig…naturligvis. Og så er der også østers og gode bobler hertil – og en virkelig god risotto – en af de klassiske retter fra det norditalienske køkken.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Terrassen er et af øens naturlige mødesteder – med og uden Folkemøde.

 

Nicki V. Nielsen kan skæve over til sin mor og hendes mand, der driver det meget populære “Ølstauan”- også på havnen i Allinge.

Her er det også enkle retter – og selvsagt godt øl – der serveres.

På Terrassen vil der være et spændende udvalg af vine, både de klassiske samt natur og biodynamiske vine. Perfekt til skiver af spansk pølse, lækre gårdoste m.m.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det er spændende vine, der serveres på Terrassen – vinbaren i Allinge. (Foto: Torben Ager)

 

Der var en glimrende forsmag på, hvad der venter gæsterne, da der forleden blev holdt en velbesøgt reception, hvor der var lækkerier i stride strømme. Traktementet lover godt for de kommende måneder på Terrassen, hvor alle, fastboende som turister, høj som lav, vil være meget velkomne.

Og som sagt: Trods sine 33 år har Nicki mange års erfaring i branchen: Han har tidligere arbejdet på café og restaurant både på Bornholm og ovre – og gav da også en meget stor hånd med, da “Ølstauan” i sin tid slog dørene op – og blev en succes fra stort set dag ét.

Det samme lader til at være tilfældet med Terrassen.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Elverskud i Aakirkeby

MUSIK: NylarsKoret opfører mandag 22. april Niels W. Gades værk Elverskud med tre professionelle sangere i Aa Kirke    Af Lene Dam Jørgensen Mandag 22. april kl.

Læs mere »