Lars Løkke besøger William Dams boghandel i Rønne

Den forhenværende statsminster og formand for Venstre kommer på besøg i anledning af sin bog “Om de fleste og det meste”. 

Fhv. statsminister Lars Løkke kommer til Rønne på lørdag. (Foto: Venstre)

 

Lørdag 10. oktober mellem kl. 13 og 13.30 vil der være mulighed for at møde tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen i William Dams Boghandel på torvet i Rønne.

Lars Løkke kigger forbi boghandlen i anledningen af udgivelsen af sin anmelderroste bog Om de fleste og det meste.  Til arrangementet vil der være mulighed for at hilse på Lars Løkke, og derudover vil Lars Løkke også signere bogen.

Lars Løkke har skrevet en original og tankevækkende erindringsbog, som vil appellere til alle, der interesserer sig for samfund og politik – uanset overbevisning.

Erindringer i glemt

Han er ærgerrig, ambitiøs og en hård hund. Og han er en blød mand, der kan græde. Efter en fornem politisk karriere, kulminerende med seks et halvt år som statsminister, står han i dag ved en skillevej og stiller sig selv en række eksistentielle spørgsmål: Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvad har gjort mig til det menneske, jeg er i dag?

I et forsøg på at finde fodfæste har Lars Løkke Rasmussen skrevet denne  bog. Det er ikke en traditionel selvbiografi om en politikers vej til magtens tinde, men en række erindringer i glimt. Han har skrottet al pligtstof for i stedet at fortælle om de mennesker og begivenheder, som har betydet allermest for ham som politiker og som menneske.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Lars Løkke Rasmussen genoplever sin nordsjællandske barndom og gymnasietid og mindes kampen for at føle sig ligeværdig med unge fra bedrestillede hjem. Han fortæller med skrækblandet fryd om at blive far som 25-årig, om at brænde sit lys i begge ender som ung kommunal-, amtsråds- og folketingspolitiker og om at lære det politiske håndværk i skabelsen af store og samfundsforandrende reformer i et taktisk spil med venner og fjender.

Vi er med på ham rejser til Sovjetunionen og Afghanistan, Færøerne og Grønland, Dubai og Davos, og i personlige møder med verdens store personligheder og statsledere, fra Dalai Lama til Donald Trump.

Kælderen i Odense

Endelig tager han os med ind i de lukkede rum, hvor politik bliver skabt, og skæbner bliver afgjort: Han løfter sløret for, hvad der skete i den berømte kælder i Odense under formandskampen i 2014. Og hvad der blev sagt på det famøse hovedbestyrelsesmøde i august 2019, som satte en brat stopper for hans epoke som formand for Venstre.

Lars Løkke Rasmussen afslører ikke alt i denne bog. Men han fortæller ærligt, skarpt og humoristisk om de fleste – og det meste.

 

Seneste artikler

Fik du læst?