Kunstnerplatform i Østermarie viser udstilling og kortfilm

Kunstplatformen Beast i Østermarie viser udstillingen og to kortfilm “Prologue, The Day of a God” og “Indian blue kiss” lavet af den franske kunstner Marie-France Annasse.

lklklklk

 

“Prologue, The Day of a God and Indian blue kiss” er en 18 minutters animeret film lavet af kunstneren Marie-France Annasse, som er fransk med indiske rødder. Ved hjælp af filmprojektionens farverige sæt og karakterer inviterer Marie-France os ind i et magisk indisk univers.

Kortfilmen “Indian Blue Kiss” og figurerne er malet i gouache-maling. Optagelsen fandt sted i Marie-Frances studie i Paris og i de naturlige omgivelser i Pondicherry og Varanasi i Indien.

Filmen er i 2020 blevet optaget i Musée du quai Branlys – Jacques Chiracs katalog i Paris. Den er også blevet screenet på Guimet Museet i Paris og ved French Alliances i Bengal og Pondicherry i Indien.

Spændende udstilling

Derudover præsenterer Marie-France en udstilling af bogprojektet Maison des Esprits, som hun har initieret og medvirket i.

Maisons des Esprits er en kunstner-bog, hvor Marie-France Annasse inviterede 12 personligheder med meget forskellige baggrunde til reflektere over deres egne versioner af “åndernes huse” og vise deres resultater på en dobbeltside i bogen. Maison des Esprits viser bidragene i form af collage, installation, fotografering, tegninger osv. De deltagende kunstnere er: Marie-France Annasse (kunstner), Antonin Bonnet (kok) Myriam Boccara (kunstner), Guillaume Boussard (latinist), Sophie Legoubin Caupeil (forfatter), Francois Chocho (arkitekt), Bertrand Desprez (fotograf VU-agentur) Florence Haegel, (statsvidenskabelig forsker), Christian Kirk-Jensen (grafiker), Eric Morin (fotograf) Valerie Sloan, (juveler) og Martine Van Woerkens (forsker).

Marie-France Annasse har til udstillingen oprettet et House of Spirit, hvor man er inviteret til at efterlade beskeder, tegninger og hus planer til sine ånder. Udstillingen åbner til Kulturugen den 23.9. kl 16

Beast er en kunstplatform for samtidskunst i Østermarie, og der er fernisering torsdag 23. september kl. 16. Udstillingen er åben fra den 23.09 til søndag 17. oktober, og der er åbent torsdag til fredag fra kl. 15 til 18 og lørdag og søndag fra kl. 12 til 16.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

21-årig anholdt efter uro

Lørdag nat kl. 02.00 i Rønne optrådte en 21-årig mand provokerende over for politipatruljen og råbte diverse skældsord, hvorfor manden blev bortvist fra stedet. Senere

Læs mere »