Kristian Lilholt giver eftermiddagskoncert

MUSIK: Kristian Lilholt giver eftermiddagskoncert i Musikhizet på søndag 29. oktober – og præsenterer ny musikbog
Kristian Lilholt med makkeren Frede Panduro

 

Søndag eftermiddag kl. 15 bliver der hyggeligt gensyn med Kristian Lilholt, der tidligere har besøgt øen. Sammen med broderen Lars har han skrevet en lang række dejlige numre – og nu har han også præsteret musikbogen “Uden Tid Og Sted”.

“Det primære indhold i “bogen” er sange, jeg har skrevet sammen med min mere kendte bror Lars – både nye og et par ældre i nye versioner,” fortæller Kristian Lilholt og fortsætter:

“Vi startede Lilholt Band op sammen i 1983, og jeg var med i bandet i 22 år. Sommerens højdepunkt for mig var i en årrække koncerterne ved Snogebæk Havnefest. Efter koncerterne var der hygge på Sørens Værtshus, og til sidst daffede vi hjem langs stranden til Hotel Balka Strand.

Lars og jeg har skrevet sange sammen, siden vi var unge, og mange af de mest kendte sange på Lars’ repertoire har vi skrevet sammen. Det er ikke alle, der er klar over det,” fortæller Kristian.

(Fortsættes under billedet)

 

“På søndag spiller jeg og min makker Frede Panduro – udover sangene på et nyt album – derfor også et par af de mest kendte brødresange. “Café Måneskin”, “Kong Pukkelrygs Land” m.fl. Vi kommer også forbi min instrumentale musik,” lover Kristian Lilholt og slutter: “Der venter jer en pivhyggelig og meget musikalsk omgang eftermiddagshygge med et stort touch af Lilholt på søndag.”

Seneste artikler

Fik du læst?