Kongen og Dronningen besøger Bornholm

ROYALT: Kongeparret besøger Bornholm på årets sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. Borgmester Jacob Trøst ser med stor glæde frem til besøget og til at vise kongeparret , alt det Bornholm har at tilbyde og er i gang med lige nu.

Dannebrog ved kaj i Rønne ved et tidligere besøg. (Foto: Torben Ager)

 

Kongehuset har i dag offentliggjort planerne for årets sommertogter for kongeskibet Dannebrog, og togtet bringer Kongeparret til Bornholm mandag 19. august, hvor de på dagen vil gæste øen og besøge udvalgte steder.

Borgmester Jacob Trøst siger:
”Det er mig en meget stor glæde, at kongeparret vil besøge Bornholm denne sommer med kongeskibet. Det er en absolut dejlig nyhed, at årets sommertogt går til Bornholm. Det bliver en festdag for hele Bornholm, og jeg tror og håber rigtig mange bornholmere vil møde op og hilse på Kongen og Dronningen.”

Bornholms Regionskommune går nu i gang med det første indledende arbejde med at planlægge besøget og få lagt et interessant bornholmerprogram for de to helt særlige gæster. Programmet for besøget vil blive offentliggjort senere på foråret.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »