Koncert som rejse gennem tid og følelser

Scala i Rønne. (Foto: Mads Hasle Laursen)

 

Af Annika Agerskov Pedersen

Fredag aftens koncert i Raschs Pakhuz med indierockbandet Scala var som fyldt med scener fra en gammel amerikansk film, hvor forstædernes villaveje blev til en kulisse, der sørgede for den perfekte baggrund til bandets musikalske udfoldelse.

Med atmosfæriske guitarer og ambiente synth-figurer drev musikken fremad som en lydlig rejse gennem tid og sted. Bag det heartland-rockede baggrundstæppe buldrede det tunge klaver som efterårsregn, der satte stemningen for et rodløst og romantisk tekstunivers med længselsfulde undergangsfornemmelser.
På scenen kunne bandets attitude beskrives  som “nærværende, passioneret og fandenivoldsk”, hvilket skabte en intens forbindelse mellem musikerne og publikum.
Scala formåede at levere en koncert, der ikke blot var en lytteoplevelse, men også en følelsesmæssig rejse gennem tid og følelser.
Koncerten var en del af “Tunes of Tomorrow”, der  byder på en upcoming koncert hver måned året rundt. Her vil nogle af tidens mest interessante upcoming artister fra Danmark kunne opleves, indenfor alt fra: Pop, rap, indie og rock

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »