Koncert med SheFunk flyttes til Musikhuzet

MUSIK: På grund af den overvældende interesse bliver koncerten med SheFunk flyttet fra den lille scene i Raschs Pakhus til den store scene i Musikhuset.

SheFunk – stor interesse

 

Lørdag 1. juni indtager 11 fantastiske kvinder fra SheFunk scenen i Musikhuzet i Rønne. De leverer en intens omgang funky dansemusik fra 1970’erne og 80’erne. Med tre charmerende forsangere, en sprudlende hornsektion og en solid bund af guitar, bas og trommer, er SheFunk klar til at levere en uovertruffen aften

SheFunk, Danmarks og måske Europas eneste kvindelige funk (næsten) bigband, er specialister i at omdanne enhver aften til en fest. De vil fyre op under publikum med deres coverudgaver af legendariske hits som Cool and the Gangs “Celebration” og Stevie Wonders ikoniske “Superstition”.

Spækket med perler
Deres repertoire er spækket med perler fra musikalske ikoner som Earth Wind & Fire, James Brown, Chaka Khan, Pointer Sisters, Brecker Brothers og mange flere. Siden deres start i 2017 har SheFunk spillet til både koncerter og private arrangementer over hele Danmark og har høstet stor ros for deres energi og power.

Seneste artikler

Fik du læst?

Et Svanemærket vaskeri

MILJØ: Nu kan bornholmske hoteller, restauranter og hospitaler se efter Svanemærket, når de skal have vasket arbejdstøj, duge eller sengetøj. Textilia Rønne har netop opnået

Læs mere »