Kom til møde og hør om sparemuligheder i boligen

Kommunen inviterer alle boligejere til et informationsmøde om mulighederne for at spare på energien i privatboligen

Kommunen inviterer til møde: Sådan sparer du på energien i privatboligen.

 

Omkostningerne til opvarmning af boligen har slået kedelige rekorder i løbet af de seneste måneder, og der er betydelig usikkerhed om prisudviklingen de kommende år.

Formålet med informationsmødet, som Bornholms Regionskommune nu inviterer til,  er derfor at dele viden om mulighederne for at spare på energi i boligen, herunder videregive gode råd om energibesparende tiltag med fokus på, hvad man kan gøre i dagligdagen.

Mødet bliver holdt mandag 7. november kl. 19 til 21 i aulaen på Snorrrebakken 66 i Rønne.

Der vil være oplæg fra både Energistyrelsen, Bornholms Energi- & Forsyning og Trefor El-net Øst. I løbet af aftenen vil der ligeledes være rig mulighed for at stille spørgsmål og få individuel rådgivning i forhold til egne muligheder og løsninger.

 Program

  • Velkomst ved Helle Munk Ravnborg, forperson for kommunens Natur-, Miljø- og Planudvalg.
  • Oplæg fra SparEnergi.dk (Energistyrelsen) om energibesparelser i boliger.
  • Oplæg fra Bornholms Energi- & Forsyning samt Trefor El-net Øst ”Forstå din elregning”.
  • Spørgecafé – mulighed for individuelle samtaler, vejledning og gode råd fra oplægsholdere samt Rønne Vand og Varme og relevante virksomheder, der er tilstede på mødet.

Der et begrænset antal pladser, som vil blive fordelt efter først-til-mølle-princip. Tilmelding til informationsmødet skal ske senest onsdag 2. november kl. 12 via Energistyrelsens hjemmeside:  https://sparenergi.dk/bornholm-kommune-inspirationsmøde-energibesparelser.

Seneste artikler

Fik du læst?