Kom til debatmøde om bibliotekerne

KULTUR: Bornholms Folkebiblioteker inviterer til inspirations- og debatmøde tirsdag 2. maj på Rønne Bibliotek

Hvad forventer vi af bibliotekerne i fremtiden? (Foto: Torben Ager)

 

Mange bornholmske borgere kommer jævnligt på biblioteket, men hvad er et godt bibliotek for dig – og for din nabo? “Kom og giv os gode ideer til, hvordan vi skruer fremtidens bibliotekstilbud sammen på Bornholm,” lyder invitationen fra biblioteket. Mødet finder sted på Rønne Bibliotek torsdag 2. maj fra kl. 17 til 19.30.

Bornholms Folkebiblioteker har siden nytår arbejdet med et strategiprojekt, der bl.a. har fokus på en gentænkning af det eksisterende bibliotekstilbud på Bornholm.

Gang i debatten
“Nu vil vi rigtig gerne have gang i en debat, hvor flere forskellige stemmer fra det bornholmske samfund er repræsenteret,” siger Monica Severin fra folkebibliotekerne.

Forperson for Fritids-, Kultur- og Lokalsamfundsudvalg, Niclas Fick, opfordrer bornholmerne til at komme og deltage: ”Jeg er rigtig glad for, at vi nu inddrager borgerne i diskussionen om bibliotekernes rolle i det bornholmske samfund fremover. Kom og vær med, og giv dit unikke synspunkt på, hvad der bør fokuseres på fremover på øens biblioteker,” siger han.

 Spændende paneldeltagere
Deltagerne kan bl.a. forvente paneldebat med lokale aktører, inspirationsoplæg fra tænketanken “Fremtidens Biblioteker” og debat blandt de fremmødte. Her er paneldeltagerne:

Dennis Gade Kofod – forfatter og debattør
Tine Segel – forperson for fagforbundet Kultur og Information
Pernille Kofod Lydolph – direktør i Destination Bornholm
Anne Thomas – direktør i Center for Regional og Turismeforskning

Tilmelding på Dit, mit, vores bibliotek – inspirations- og debatmøde (mitarrangement.dk)

Seneste artikler

Fik du læst?

Julejazz på Svanekegarden

  MUSIK: Onsdag 6. december kl. 19.30 tænder Svanekegaarden for alvor op under julestemningen, når den anerkendte svenske jazzsangerinde Viktoria Tolstoy og hendes nordiske kvartet

Læs mere »