Kom og mød “heksebørnenes” mor

“Smykkeskrinet” i Rønne og Rønne Bio glæder sig over muligheden for at invitere til foredrag med Anja Lovén. Det sker i forbindelse med et nyt smykkekoncept i butikken, som støtter Anjas vigtige arbejde blandt “heksebørn” i Nigeria.

Nordjyske Anja Lovén har yder en imponerende og stor indsats for børn i Nigeria. Nu kommer hun til Rønne og fortæller om sit arbejde blandt landets “heksebørn”…

 

Nordjyske Anja Lovén blev verdenskendt som ”heksebørnenes mor”, da billedet af hende og et lille udmagret nigeriansk heksebarn, gik viralt i 2016. Lige siden har hun arbejdet for at redde heksebørn i Nigeria og give dem nyt håb og en tryg fremtid.

Nu har man muligheden for at høre Anjas fortælling om sit nødhjælpsarbejde, om overtroen i Nigeria og om det liv, som bliver budt heksebørnene. I Anjas foredrag vil hun også inspirere til at træffe valg, der er baseret på følelserne i hjertet, til at tage utraditionelle veje i karrieren og gøre de ting, som man er absolut bedst til.

Indehaver af forretningen Smykkeskrinet i Rønne, Sussie Nielsen, fortæller, at det er lanceringen af et nyt smykkekoncept, som netop støtter Anja Lovéns arbejde, der giver butikken muligheden for at afholde foredraget med Anja i Rønne.

”Vi er rigtig stolte af, at kunne invitere til foredrag med Anja her i byen” fortæller hun. ”Og vi glæder os rigtig meget til at samle byens borgere.”

Sussie Nielsen – “Smykkeskrinet” i Rønne – støtter Anja Lovens vigtige arbejde i Nigeria (Foto: Torben Ager)

 

Også Anja Lovén glæder sig til at besøge Rønne og over den store lokale opbakning.

Og så er hun meget taknemmelig for det samarbejde, der kommer til at have stor betydning for hendes nødhjælpeorganisation Land of Hope:

”Jeg sætter stor pris på Land of Hopes samarbejde med Nordahl Jewellery, hvor vi er garanteret en stor halvårlig donation de næste tre år. Det betyder, at vi fortsat kan redde liv og give børnene en sikker fremtid”, fortæller hun.

Foredraget holdes i Rønne Bio lørdag 31. oktober kl. 14. Prisen for foredraget er 300 kr. Alle deltagere får en goodiebag med hjem, der indeholder et unisex armbånd i sort læder inklusiv et sølvled med teksten ”Hope” til en værdi af 500 kr.

Tortur og død

Armbåndet er fra Nordahl Jewellerys nye smykkekoncept, this is my life, der støtter Land of Hope og Anja Lovéns arbejde med at redde såkaldte heksebørn fra udstødelse, tortur og død.

Land of Hope er navnet på både nødhjælpsorganisationen og børnehjemmet, som Anja Lovén er stifter af.

Hvert år bliver tusindvis af børn i Nigeria tortureret og slået ihjel, fordi de beskyldes for at være hekse. Land of Hope kæmper hver dag for børns rettigheder og for at give dem et sikkert og værdigt liv.

 

Seneste artikler

Fik du læst?