Kørte 143 km/t – og fik klip i kortet

– og 15-årig fik konfiskeret sin knallert, da han kørte ulovligt for anden gang…

Fem fik et klip i kørekortet i går.

 

Lørdag omkring kl. 12.30 modtog Bornholms Politi en henvendelse fra en borger, der var bekymret for færdselssikkerheden i et sving på Vang, hvor flere biler holdt parkeret i forbindelse med et arrangement. Færdselspatruljen kørte til stedet, og fire bilejere fik en parkeringsafgift.

Lørdag kort før midnat traf en patrulje to unge mænd på henholdsvis 15 og 16 år på knallert ved Vestermarie Skole. Begge knallerter var ulovlige, og da det var anden gang indenfor tre år, den 15-årige kørte på en ulovlig knallert, blev den konfiskeret på stedet.

Færdselspatruljen har været rundt om på øen i weekenden, og det er blandt andet blevet til fem hastighedssager til klip, hvor den højeste hastighed blev målt til hele 143 km/t. Derudover fik et par stykker travlt med at flytte deres køretøjer, da de så patruljen ved parkeringsområder rundt om i havnebyerne.

Søndag kl. 07.20 blev en metalblå Chevrolet Spark parkeret ved Konditorbageren ved Vibegårds Runddel, blevet påkørt. Den har fået en ca. 40 cm lang og fire cm bred ridse på højre bagskærm. Vidner til påkørslen bedes kontakte Bornholms Politi på 114

Seneste artikler

Fik du læst?