Køb dit Vordingborg-køkken – hjemme fra stolen på Bornholm

Vordingborg Køkkenet tilbyder nu onlinesalg af nyt køkken til Bornholm. Corona-pandemien har fået det sydsjællandske køkkenfirma til at tænke i nye baner. Det har resulteret i en afdeling for onlinesalg.

Tre dygtige køkkenkonsukenter står klar til ar hjælpe bornholmerne med at få deres nye Vordingborg Køkken

 

Det sydsjællandske Vordingborg Køkkenet har mere end 55 års erfaring i at levere køkkener til danskerne og har 27 butikker fordelt i Danmark. Da Corona-pandemien meldte sin ankomst i 2020, åbnede den samtidig muligheden og behovet for onlinerådgivning til køkkenkunder.

Derfor har Vordingborg Køkkenet nu oprettet en onlineafdeling, der udelukkende hjælper og rådgiver kunder online.

Også til Bornholm 

“Corona og perioder med nedlukning af Danmark har øget behovet for onlinerådgivning til vores kunder. På den måde kunne vi hjælpe danskerne med nye køkkener, mens de sad trygt hjemme i deres eget hjem. Onlinerådgivningen har samtidig gjort, at vi nu kan hjælpe områder i Danmark, som har været svære at nå ud til tidligere. Det betyder så, at vi nu kan hjælpe bornholmerne med flotte nye køkkener”, siger salgs- og marketingchef Mads Skjoldby.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Vordingborg Køkkenet – danskernes yndlingskøkken gennem 55 år

 

Nu har beboerne på Bornholm derfor nu mulighed for at få onlinerådgivning, når der skal handles nyt køkken, bad eller bryggers.

Onlineafdelingen består pt. af tre dygtige køkkenkonsulenter, der fysisk er placeret på hovedkontoret i Vordingborg, og som tegner indretningsforslag samt rådgiver nye kunder.