Katinka Band i Musikhuzet

MUSIK: Populært pop-band besøger Bornholm fredag 18. oktober

Katinka Band – til Bornholm
Koncerten Med Katinka Band finder sted  i Musikhuzet fredag 18. oktober, og billetterne er allerede i salg på www.musikhuzet.dk

Det sker i forbindelse med bandets kommende album, hvor Katinka Band har annonce dets hidtil største tour i efteråret 2024.

Katinka Band – der nu består af Katinka Bjerregaard (vokal), Simon Ask (guitar), Marie Hageltorn Christiansen (keyboards, kor) og Torben Guldager (bas) – omfavner den store popsang og de forløsende omkvæd. En disposition og et fokus som er helt bevidst for gruppen igennem hele det kommende album.

Flere hits
Live er Katinka Band et af de mest ærlige dansksprogede performances i Danmark og med hits som ”2000 meter i frit fald”, ”Luftballoner” og ”Det er noget du har bestemt” samt et helt friskt album er Katinka Band klar til at indtage de danske spillesteder.

På scenen er Katinka Bjerregaard en både drøncharmerende, hudløs og gribende frontfigur, der sammen med de resterende bandmedlemmers lydhøre og solidariske akkompagnement skaber en stærk og direkte forbindelse til publikum.

Det kommende album udsendes sidst i april.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »