Kandidater til ærespriser søges  

PRISER: Hvem skal modtage Bornholms Regionskommunes Kultur- og idrætspris og Frivillighedspris i 2024? Send dit forslag senest 5. august og vær med til at hædre de mennesker, som yder en særlig indsats inden for kultur, idræt og frivilligt socialt arbejde.

Toeben Severinsen – tidligere modtager af kultur- og idrætsprisen

Hvert år uddeler kommunen en kultur- og idrætspris på maks. 10.000 kr. og Frivillighedsprisen på 20.000 kr., hvoraf halvdelen går til en anden fra kandidatlisten efter prismodtagerens eget valg. Kender du en person eller forening som du mener, fortjener et skulderklap for sit store arbejde inden for det frivillige sociale område eller kultur- og idrætslivet på Bornholm, så har du nu mulighed for at indstille dem til årets priser.

Frivillighedsprisen uddeles som en påskønnelse af kandidater, der har ydet en særlig frivillig social indsats ved f.eks. at bidrage til indsatser mod ensomhed, fællesskabende aktiviteter i det sociale og kulturelle liv, fremme integration eller iværksætte tiltag der inspirerer og tiltrækker brugere og frivillige.

Kultur- og idrætsprisen uddeles for at anerkende personer, der har ydet en ekstraordinær indsats – frivillig eller professionel – for det bornholmske kultur- og idrætsliv samt at give prismodtageren mulighed for at dygtiggøre sig yderligere.

Alle borgere, foreninger og organisationer på Bornholm kan indstille kandidater til priserne.

Vinderne af årets priser
På baggrund af de indkomne indstillinger vil Social- og Sundhedsudvalget og Fritids-, Kultur- og Lokalsamfundsudvalget i slutningen af august træffe beslutning om, hvem der skal modtage årets Frivillighedspris og Kultur- og idrætspris. Overrækkelsen af priserne vil finde sted i forbindelse med den nationale frivillighedsdag Frivillig fredag 27. september i Musikhuzet.

Send dit forslag
Skriv en begrundet indstilling på maks. ½ A4 side, og send den til kf@brk.dk senest d. 5. august 2024

Seneste artikler

Fik du læst?

Et Svanemærket vaskeri

MILJØ: Nu kan bornholmske hoteller, restauranter og hospitaler se efter Svanemærket, når de skal have vasket arbejdstøj, duge eller sengetøj. Textilia Rønne har netop opnået

Læs mere »