Kamp om pladserne hos Bornholms el-leverandør

Der er stor interesse og kamp om pladserne til el-forsyningsselskabet EWII’s repræsentantskabsvalg. Der er 41 kandidater til Bornholms 18 pladser…

Der er stort fokus på energi i øjeblikket, og nu kæmper de 203 kandidater om at få indflydelse hos energikoncernen EWII.( Foto: EWII)

 

Opstillingsperioden til EWII’s repræsentantskab er slut, og det kan nu offentliggøres, at hele 203 kandidater er på valg til at få en af de 120 pladser i EWIIs repræsentantskab. Og der bliver kampvalg til EWII’s repræsentantskabsvalg i samtlige seks valgkredse – Kolding, Vejle, Fredericia, Vejen, Middelfart og Bornholm.

”Det er et meget tilfredsstillende resultat, og vi er glade for den store interesse for at repræsentere EWII,” lyder reaktionen fra bestyrelsesformand Anders Skovdal.

På Bornholm er der hele 41 kandidater til de 18 pladser, der er tildelt øen.

120 medlemmer i repræsentantskabet

Repræsentantskabet er EWII Koncernens øverste myndighed, og består af 120 medlemmer fordelt på seks kredse i de kommuner, som koncernen forsyner med el, vand og varme. Derudover er der to medarbejderrepræsentanter.

Ifølge formanden kan de kommende medlemmer af repræsentantskabet godt glæde sig til arbejdet:

”Repræsentantskabet er forbrugerens mulighed for at få indflydelse i EWII, og netop nu er et historisk spændende tidspunkt at være involveret i energibranchen på. Jeg glæder mig meget til valget,” siger Anders Skovdal.

Stem i november

Der er mulighed for at stemme i perioden fra 1. til 15. november. Hver husstand med en el, vand eller varme-måler hos EWII kan stemme til valget.

Stemmeafgivelsen sker digitalt på www.ewii.dk/valg, hvor man stemmer enten med NemID eller med sin unikke stemmekode. EWII Koncernen sender stemmekode pr brev til alle stemmeberettigede husstande i næste uge.

De valgte repræsentantskabsmedlemmer indtræder officielt i repræsentantskabet d. 1. januar 2023, hvorefter de er valgt for en periode på fire år.

El-forsyningen på Bornholm

EWII har hovedkvarter i Trekantområdet (Vejle, Fredericia, Horsens), hvor koncernen er leverandør af elnet, vand, varme og fiber. Derudover sælges el, bredbånd, varmepumper, ladestandere og ydes energirådgivning til kunder over hele landet. EWII driver ligeledes elforsyningen på Bornholm.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 550 medarbejdere.

 

Seneste artikler

Fik du læst?