Kærkommen støtte til Smedjen

STREET: Det populære spille-og spisested på havnen i Tejn har modtaget ialt 440.000 kroner fra to fonde til at forbedre køkkenfaciliteterne, der herefter bedre kan tilberede og servere stedets populære streetfood i større mængder til flere og større events…

Tue Seifert Boeskov og Jakob Broberg Lind – populære værter i Tejn

 

Så fik det populære spille- og spisested “Smedjen” på havnen i Tejn en kærkommen håndsrækning: Stedet, der er blevet meget populært blandt fastboende og turister, bl. a. for den spændende streetfood, der serveres, har modtaget støtte fra den lokale afdeling af LAG Fonden på 175.000 kr. samt yderligere 265.000 kr. fra den nationale FLAG-pulje.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Smedjen er kendt fot sin lækre Streetfood – nu bliver stedet i stand til at tilberede endnu mere og spændende mad.

 

LAG Bornholm er en frivillig forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen på hele Bornholm. Det gøres ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere, oplyser fonden på dens hjemmeside.

LAG Bornholm støtter projekter, der skaber liv og vækst i landdistrikterne og er finansieret af EU.

Og selv om Smedjen har opnået stor popularitet, så kommer den økonomiske håndsrækning meget belejligt, siger den ene af de to indehavere, Jacob Broberg Lind.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Smedjen i Tejn. er blevet af af øens mest populære steder

 

“Pengene skal bruges til at udvide og forbedre køkkenet, hvor vi tilbereder maden til vore gæster. Det er nødvendig med denne udvidelse, hvis vi skal håndtere store events og servere mere mad i fremtiden,” siger Jacob Broberg Lind.

Smedjen er med til at sætte liv i havnen i Tejn, skaber jobs og er i det hele taget et af de steder, som LAG Fonden gerne støtter. Støtten skal som nævnt gå til køkkenudvidelsen – de to indehavere skal nu selv have pungen frem i forbindelse med selve ombygningen, mens den økonomiske støtte fra fondene primært går til anskaffelse af køkkenmaskiner.

Smedjens streetfood er meget populær og tilberedt med lokale råvarer. F.eks. er kødet i husets eftertragtede burgere fra Wagyu Bornholm, hvis kvæg græsser flere steder på øen, ligesom øllet også er lokalt.

“Musik Bingo”
Der er åbent i Smedjen daglig fra kl. 12 til 21 – og onsdag og fredag i denne uge er der det meget populære “Musik Bingo” – en genial underholdning, hvor gæsterne først hører nogle ørehængende hits – og bagefter skal sætte dem på plads på en bingoplade.

Der er gang i den lige nu på havnen i Tejn, og man kan læse meget mere om Smedjen på hjemmesiden og på Facebook.

 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?