Julie blev gæst nr. 1.000.000

MILEPÆL: Julie Lund Jørgensen fra Rødovre blev besøgende nr. 1.000.000 i Middelaldercentret

Julie Lund Jørgensen fik blomster, mjød og livslangt adgangskort til Middelaldercentret

 

Julie Lund Jørgensen fra Rødovre blev overrasket og begejstret over æren af at blive gæst nr. en million i Middelaldercentret og havde i forvejen planlagt at tilbringe hele dagen på centret med sin familie. Hun havde lovet sin nevø, Jack, at han skulle få at lov til at prøve bueskydning, som han har ønsket. Derudover fik familien mulighed for at støbe deres eget tin smykke i Middelaldersmedjen, og bl.a. deltage i den guidede rundtur.

Besøgt med elever
Julie, som er skolelærer, har besøgt centret flere gange med sine elever og udtaler, at det er et fantastisk sted for både læring og spændende oplevelser, og at man sagtens kan være i centret en hel dag med sine elever. “Nu kan jeg jo også fortælle dem at jeg er gæst nr. 1.000.000,” sagde hun med et stort smil.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Julie Lund Jørgensen og familie – livslang adgang til Middelaldercentret

 

Bornholms Middelaldercenters direktør, Jane Lindedam, overrakte blomster, et bevis på besøget og æren, en flaske falsk mjød , og ikke mindst et “livstidsårskort” som giver Julie og hendes familie gratis adgang til Bornholms Middelaldercenter så længe det består.

En blåstempling
Jane Lindedam ser dette besøgstal som en kæmpe blåstempling af hele Fonden Bornholms Middelaldercenter:

“Det er ikke bare mit arbejde, det er en kollektiv indsats, der strækker sig tilbage til centrets åbning i 1996. Det er fantastisk at se, at en million gæster stadig synes, at vi er relevant og kan tilbyde god læring og fantastiske oplevelser. Det gør os enormt stolte,” siger hun og fortsætter:

“Vi vil være Danmarks bedste formidlere af vores fælles fortid. Og i disse år åbner vi op for et lettere glemt, men vigtigt kapitel i Danmarks og Europas historie: Østersøens sørøvere i middelalderen.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »