Julemarkedet i Hasle er aflyst

Det hyggelige julemarked i det gamle rådhus i Hasle er blevet aflyst – enkelte af de hjemmelavede julegaver kan dog købes på Facebook

Marianne Lind – har været nødt til at aflyse julemarkedet.Om sommeren sælger hun hjemmestrik fra den lille bod ved Hasle Røgeri. (Foto: Finn Edvard)

 

Der skulle jo have været julemarked i Hasle i denne weekend. Det hyggelige julemarked i det gamle rådhus, hvor der i år var hele 16 små juleboder, der skulle være stillet op. Og med  café med kaffe, kakao og hjemmebag.

Det hele er desværre blevet aflyst, og det er jo desværre ikke engang nødvendigt at skrive hvorfor.

Men arrangøren Marianne Lind er naturligvis ked af det:

“Det er så ærgerligt, for vi havde jo glædet os til at holde julemarked her i Hasle, men det går altså ikke”, siger hun med mundvigene lidt nedad.

“Men sådan er det jo i øjeblikket, og så må vi jo lave et julemarked til næste år, der er dobbelt så godt”, siger Marianne, mens mundvigene nu går den anden vej igen.

Strikkede skåle til slik eller brød.

 

Også Mariannes populære håndarbejdscafé er midlertidigt sat i bero. Men her er der dog mulighed for at holde en juleafslutning senere på året.

Til gengæld er der mulighed for at købe noget af Mariannes hyggelige og hjemmelavede julegaver som julepynt, strikkede julekugler til juletræet, hæklede skåle til brød og slik, potteskjulere, hæklede bogmærker og meget andet.

Man kan gå ind på Facebook og søge efter Marianne Lind. Klik på “billeder” og derefter “album” og find “Juleting og julegaver til salg”. Her er anderledes og sjove julegaver.

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »