Juleklassikere med Caroline

Caroline Henderson kan lørdag 19. november kl. 16 opleves i en julekoncert i Skt. Nicolai Kirke i Rønne

Caroline Henderson – julekoncert i Rønne

Af Lene Dam Jørgensen

Sangerinden Caroline Henderson holder lørdag 19. november kl. 16 julekoncert i Skt. Nicolai Kirke i Rønne med pianist Nikolaj Hess og guitaristen Gustaf Ljunggren. Publikum får blandt andet sange fra ind- og udland, danske og skandinaviske juleklassikere og traditionen tro er der også nye overraskelser på sætlisten til en varm koncert i vintersolhvervstid.

Blevet en tradition

For tusindvis af danskere er Caroline Henderson julekoncerter en tradition landet over. I år besøger Caroline hele 14 kirker i november og december sammen med hendes musikalske følgesvende, Nikolaj Hess og Gustaf Ljunggren.

Caroline Henderson er vokset op i både Stockholm, New York og Paris og bor nu dels i København og dels på Bornholm. CV’et byder på alt lige fra sanger, skuespiller på både teaterscenen i Tv-serier i både i ind- udland. Hun fik sit gennembrud med bandet Ray Dee Oh. Hun har rejst landet rundt mange gange gennem sin lange, glorværdige karriere. I 2010 modtog hun Ridderkorset af Dannebrog.

Billetter på www.musikhuzet.dk.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fede beats i Rønne

MUSIK: Stemning var høj, og luften fuld af fede beats fredag aften, da Tunes Of Tomorrow i forbindelse med Kulturugen inviterede til Rap i Rasch.

Læs mere »