Julefesten i Sagahuset er aflyst

Corona-epidemien har desværre medført aflysning af den traditionsrige og populære julefest den 24. december i Sagahuset 

Sognepræst ved Skt. Nicolai Kirke i Rønne, Ulla Skou. (Foto: Torben Ager)

 

Den populære juleaftensfest i Sagahuset har gennem årene samlet fulde huse. Så populær, at ventelister har måttet tages i brug.

“At interessen er så stor, glæder naturligvis os arrangører meget”, siger en af tovholderne, sognepræst Ulla Skou,

“I øjeblikket må vi samle ti personer. Vi ved ikke, om vi måske må være flere torsdag 24. december, men det er næppe muligt at skaffe plads til alle, som ønsker at være med. Og skønt der er god tid til jul, må vi give besked hurtigst muligt, så mennesker kan afstemme forventningerne efter forholdene. Alle vil gerne vide, hvor de skal være denne aften. Derfor fortæller vi nu, at der desværre ikke tilbydes juleaftensfest i Sagahuset i år”, siger Ulla Skou og fortsætter:

“Det har været en tung beslutning at tage. Mennesker regner med os. Aftenen er betydningsfuld for mange. Byens foreninger og erhvervsliv har støttet på fineste vis. Den gode julemad blev betalt af overskuddet fra Odd Fellow Logens julekoncert. Gode gaver gjorde festen mulig.  Vi håber, at gavmildheden også vil gælde til næste år, og vi tænker med taknemmelighed på de frivillige, som giver af deres tid for at skabe en glædelig jul for andre.

Nu vil vi opfordre alle, som har rum og overskud til et par gæster mere, til at invitere dem, der kunne tænkes at mangle et sted at være, juleaften”, slutter Ulla Skou  – også på vegne af sine to medtovholdere på arrangementet, Hans Vindahl og Martin Sørensen.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »