Judy synger med øens ældre

PENSIONISTLIV: Tidligere sprechstallmeister i Cirkus Benneweis og nuværende sangerinde i Fede Finn & Funny Boyz – Judy Glosted – skal besøge alle øens plejecentre i dagene fra mandag 8. til torsdag 11. juli. Initiativet er støttet af Bornholms Energi & Forsyning, som havde svært ved at sige nej til den gode idé.

Judy Glosted – synger med de ældre

 

Fra på må mandag slippes stemmebånd- og læber løs på øens syv plejecentre, når tidligere sprechstallmeister i Cirkus Benneweis og nuværende sangerinde i Fede Finn & Funny Boyz, Judy Glosted, besøger alle øens plejecentre.

Det er kendte gamle sange som ”Dansevisen”, ”To Lys På Et Bord”, ”Er Du Dus Med Himlens Fugle” kombineret med små anekdoter fra sangerindens tid i Cirkus Benneweis, der er omdrejningspunktet for arrangementerne.

Sagde ja
“Det kunne vi slet ikke stå for, så selvfølgelig sagde vi ja, da Judy henvendte sig til os. Vi vil gerne være noget for alle bornholmere – også de ældre, som ikke nødvendigvis har de samme muligheder for at komme ud og høre musik og deltage i nogle af de andre lokale events vi støtter, som for eksempel Wonderfestiwall. Så det glæder os, at vi på denne måde også kan give noget tilbage til de ældre her på øen,” siger Tania Schrøder Thøgersen, chef i energiselskabets afdeling for kunder og kommunikation.

Livsglæde
Judy Glosted har mange års erfaring fra underholdningsbranchen, blandt andet som ansigtet udadtil i Cirkus Benneweis i ni år. Den erfarne entertainer glæder sig både over opbakningen fra Bornholms Energi- & Forsyning, men også til at komme rundt med sit syng-med-arrangement på de syv plejecentre.

“Det giver så utrolig megen livsglæde at underholde for de ældre på plejecentrene, og opleve, hvordan de liver op, synger eller danser med – det er en sand fornøjelse at opleve. Jeg glæder mig også til at opleve øen i forbindelse med sommerens arrangementer,” siger hun.

Her skal der synges

Mandag 8. juli
Plejecenter Snorrebakken – Rønne kl. 15-16
Plejecenter Toftegården – Hasle kl. 18.30-19.30

Tirsdag 9. juli
Plejecenter Nørremølle – Nexø kl. 11-12
Plejecenter Aabo – Aakirkeby kl. 15-16

Onsdag 10. juli
Plejecenter Klippebo – Gudhjem kl. 10.30-11.30
Plejecenter Nylars – Nylars, Aakirkeby kl. 13-14

Torsdag ´11. juli
Plejecenter Lunden – Rønne kl. 10.30-11.30

 

Seneste artikler

Fik du læst?