Jokes på jokes i Muzikhuzet

KOMIK: Køen snoede sig som en ivrig slange udenfor Musikhuzet allerede en time før Linda P. gik på scenen til sit udsolgte show. 

Linda P på scenen i Rønne (Arkivoto: Peter Haugaard / Musikhuzet)

 

Linda P var tilbage, præcis som vi husker hende. Det var jokes på jokes, ren stand-up og som sædvanligt en tand for meget. Hun formåede at få selv de mest alvorlige emner til at fremkalde latterkramper.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Lang kø foran Musikhuzet før showet med Linda P. (Foto: Toben Severinsen / Musikhuzet)

 

Men spørgsmålet var: Er det okay at være en smule “slutty,” når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan styrer man så den vilde side? Linda P tacklede dette med sin vanlige skarpe humor og selvironi. Hun delte ud af sine erfaringer som alenemor med en ærlighed og humor, der gjorde publikum både rørte og hylende af grin. Og når hun sagde, at hun ikke var bitter over at være alenemor, kunne man mærke, at det kom fra hjertet – dog ikke uden en drilsk bemærkning eller to.

Velkendte jokes
Publikum blev forkælet med nye, skarpe betragtninger og velkendte jokes, der aldrig går af mode. Det var en aften fyldt med latter, hvor man ikke kunne undgå at blive revet med af hendes smittende energi og skæve syn på livet.

Publikum mødte Linda P i sin hidtil bedste form i “Slutty Mary 2024”. Showet er hendes sjette i rækken af populære og anmelderroste one-man shows, som har solgt tusindvis af billetter landet over.

Linda P gentager succesen igen torsdag aften, hvor der også er udsolgt.

 

Fik du læst?