Joakim i med- og modgang

MUSIK: Torsdag aften gave Joakim Lykke koncert i Raschs Pakhuz. Joakim Lykke har siden 2006 været en aktiv del af den danske rock og folk-scene.

Joakim Lykke (Foto: Torben Severinsen / Musikhuzet)

 

Af Torben Severinsen

Joakim Lykke har udmærket sig ved at spille mange koncerter, siden udgivelsen af debuten i efteråret 2020. Mere end 250 koncerter er de blevet til. Ofte med passion for det nære, fortællende og intime setup, som er blevet modtaget blevet godt modtaget af publikum, og også blev det i Raschs Pakhuz – Musikhuzets lille intime scene torsdag aften.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Joakim Lykkes sange er et indblik i en sangskrivers liv i medgang og modgang, storhed og forfald, men mest af alt originalt og fængende i sine tematikker og sangerens historier. Publikum fik et udvalg af sange Joakims sange, incl numre fra solo-debuten ‘Falling Down -Today’. Et album med dybe rødder i 90’ernes amerikanske sangskivertradition, med temaer som længsel, håb og menneske til menneske forhold.

Koncerten var arrangeret af Sind Bornholm.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »