Jam Night og portrætter af forfattere på Svanekegården

Det bliver igen en travl og spændende uge på Svanekegaarden med ung dansk jazz,  jam og åbning af to nye udstilling, bl.a. med portrætter af danske forfattere

Tobe Ditlevsen ert med på fotoudstillingen i Svanekegården. (Tove Foto Torben Glarbo)

 

Onsdag 2. september kl. 19.30 byder Svanekegaarden på koncert med Wood Factory med en ung dansk jazzkomponist og pianist Johann Gustav. Og at sidstnævnte er født og opvokset på Bornholm, gør jo ikke koncerten ringere…

Wood Factory har en legende, improvisatorisk tilgang til det at spille musik. De bevæger sig frit rundt i lyrisk lydunivers men med den gode melodi i højsædet. Musikken har sit afsæt i jazz, men bevæger sig rundt mellem pop-, rock- og folkemusik. De har en helt unik lyd selvom kompositionerne har vidt forskellige udtryk.

Wood Factory består af Johann Gustav (piano), Fredrik Lundin (saxofon), Jonas I. Due (trompet), Matthias Petri (bas), Mads Nørgaard (guitar) og Andreas Svendsen (trommer).

Og allerede fredag 4. september møder vi igen Johann Gustav – denne gang byder han sammen med Nanna Schou indenfor til den  første JamNight på Svanekegaarden.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der er Jam Night på Svanekegården fredag 4. september.

 

De to bornholmske musikere Nanna Schou og Johann Gustav medbringer vanen tro et bund solidt hold musikere, der vil åbne aftenen med en kort koncert og derefter spille med alle de jammere, der ønsker at være med.

Der stilles instrumenter til rådighed, men det er også muligt at medbringe sine egne instrumenter. Slip din indre jammer løs og kom forbi til en dejlig og uforudsigelig aften i musikkens tegn.

Portrætter af forfattere

Aftenen er arrangeret af Svanekegaarden i samarbejde med Musikhuzet og de medvirkende musikere er Nanna Schou (vocal), Johann Gustav (keyboards), Vincent Daly (guitar)Troels Lund-Sørensen (trommer) og Rasmus Bøttcher (bas).

Lørdag 5. september kl. 13 åbner to nye udstillinger: I den store sal udstiller Inge Lise Westman gipsskulpturer, malerier og grafik, og i teatersalens foyer kan man opleve de forfatterportrætter, som Torben Glarbo fotograferede til Det Kgl. bibliotek i slutningen af 60erne.

Udstillingerne åbner lørdag 5. september og åbningstiden er som sædvanlig mellem kl. 13 og  16. Der er åbent hver dag i september; i oktober er der åbent hver to – søn, dog hver dag i uge 42 (skolernes efterårsferie)

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »