Investorer søges til bornholmsk jord og klimatilpasset mad

De første 1,5 millioner kroner er fundet, men før Aktieselskabet Bornholms Økojord A/S kan blive en realitet, skal der tilføres halvanden million yderligere fra investorer, der vil være med til at gøre en forskel.

Vil di være med til at investere i bornholmsk jord og gode fødevarer?

 

Af Pernille Lindblom

Nu er der mulighed for at investere i den solide, bornholmske jord og god og klimatilpasset mad.. Forperson for foreningen ØkoBornholm, Mads Kissow siger, at maner meget taknemmelige for den store opbakning, der allerede er opnået. Han konkluderer dog samtidig, at der er brug for flere støtter til projektet, og appellerer til, at flere bornholmere, private som virksomheder, investerer i aktier, der sikrer at øens jordbrug udvikles.

Foreningen Økobornholm arbejder for, at forøge andelen af økologisk landbrugsjord på Bornholm, og skabe mere liv på landet.

Anne Sofie Poulsen – mere økologisk landbrug på Bornholm. (Foto: Pernille Lindblom)

 

”Når de sidste penge er fundet, og aktieselskabet bliver etableret, vil det gennem opkøb af jord og gårde skabe nye, attraktive muligheder for, at flere jordbrugere kommer i gang med økologisk landbrug på Bornholm” fortæller Anna Sofie Poulsen, der er bestyrelsesmedlem i foreningen.

En god investering

 Foreningen udbyder aktier til privatpersoner og virksomheder, som ønsker at udvikle bornholmsk landbrug, fødevareproduktion og natur.

Investorerne får mulighed for både at lave en god investering i den bornholmske jord og samtidigt bidrage til udviklingen af det lokale samfund med udgangspunkt i økologisk jordbrug.

Ud over de private investorer har Sparekassen Bornholms Fond og virksomheden Ocean Prawns valgt, at investere hver 500.000 kr. i det kommende selskab.

Foreningen arbejder med en målsætning om at have solgt aktier for minimum tre millioner kroner før selskabet etableres og søger derfor fortsat investorer for at nå målsætningen. Pengene skal findes i år.

Se interview om foreningen på Youtube, Ø-tv Bornholm, LIV om livstil, eller læs mere på www.økobornholm.dk.

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?