Inspirationsmøde hos Kræftens Bekæmpelse

Vil du være med på holdet, spørger Kræftens Bekæmpelse på Bornholm og inviterer til inspirationsmøde i Rønne torsdag 17. november

Kræftens Bekæmpelse på Bornholm inviterer til inspirationsmøde.

 

Kræftens Bekæmpelse Bornholm nu inviterer til inspirationsmøde i foreningens lokaler i Hafniahus, Store Torvegade i Rønne, torsdag 17. november fra kl. 19 til 21.

Der bydes på kaffe og kage, mens repræsentanter fra Kræftens Bekæmpelse vil fortælle om foreningens arbejde. Og kendsgerningerne er lidt dystre vedrørende denne ondartede sygdom:

Rigtig mange har eller får desværre kræft tæt inde på livet, en ud af tre danskere rammes af kræft, inden de fylder 75 år. Og to ud af tre er pårørende til én med kræft.

Søger frivillige

Kræftens Bekæmpelse Bornholm arbejder for kræftramte og deres familier.

“Alle aktiviteter for de kræftramte og deres pårørende er mulige at holde, fordi vi er mange, der arbejder frivilligt,” oplyser Lene Borg fra foreningen.

“Vi er mange, men har brug for endnu flere, der vil bidrage – f.eks til landsindsamlingen, “Stafet for livet” og meget andet. Vi inviterer derfor til et inspirationsmøde for alle, der overvejer og har lyst til at blive en del af holdet af frivillige.

Information og tilmelding til formand Gitte Goldschmidt, gg@riseandshine.dk el. mobil 20777936.

Seneste artikler

Fik du læst?