Indbrud og kørsel med stoffer i blodet

 

Fredag 3. juli mellem kl. 16 og kl. 23 er et vindue brækket op i et fritidshus, der er under opførsel på Skovtoften i Hasle. Et vidne har set to personer på knallert køre fra stedet, og Bornholms Politi hører gerne fra dem og andre borgere, der måske har set noget.

Og så til færdslen:

En 20-årig mand blev tirsdag formiddag truffet kørende i bil på Skolevej i Aakirkeby, selvom han er frakendt retten til at føre bil.

Tirsdag kl. 16.18 blev en 44-årig mand standset på Aakirkebyvej uden for Rønne i forbindelse med en målrettet færdselsindsats. Han var påvirket af cannabis og måtte en tur på hospitalet for at aflevere en blodprøve. En times tid senere måtte en 47-årig kvinde gennem samme procedure. Hun var påvirket af amfetamin og desuden frakendt retten til at føre bil. En 22-årig mandlig ejer af bilen er sigtet for at overlade bilen til hende, selvom hun ikke må køre bil. Han blev desuden også sigtet for våbenloven, efter politiet fandt en låsbar foldekniv i bilen, som han indrømmede var hans.

Onsdag kl. 01.30 standsede patruljen en bil, der kørte lidt slingrende ved Zahrtmanns Runddel. En alkometertest slog ud over det tilladte, og den 50-årige mandlige fører blev kørt til hospitalet, hvor en blodprøve nu skal afdække promillen.

ATK-bilen var også på gaden i går. På Borrelyngvej, hvor der ofte køres for stærkt, blev det til 12 målinger og en højeste hastighed på 104 km/t. Senere på Nexøvej uden for Aakirkeby havde fem bilister for meget fart på. Højeste hastighed blev her målt til 100 km/t.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »