Hygge og god mad på Det Kgl. Akademi i Nexø

I anledning af Bornholm Craft Weeks inviterer Det Kongelige Akademi i Nexø til et socialt dinner-arrangement for kunsthåndværkere og andre kreative mennesker på Bornholm.

Kom med til en hyggelig aften med god mad, lyder invitationen til alle kreative sjæle på Bornholm.

 

Bornholm Craft Weeks finder sted over hele øen i denne tid med et væld af spændende udstillinger og andre aktiviteter. Læs mere om det meget omfattende program på     BCW22 | Maker’s Island Bornholm.

Og nu bliver alle kreative sjæle på øen inviteret til en fælles middag, der skal danne rammen om hyggeligt samvær, sparring og erfaringsdeling på tværs af de forskellige kunsthåndværkermiljøer.

Glæder sig til at mødes

Daglig leder af Det Kgl. Akademi i Nexø, Viki Kert siger:

”Uddannelsen Crafts in Glass and Ceramics ligger som en lille smeltedigel midt i et fantastisk landskab af meget professionelle udøvere inden for alle typer at kunsthåndværk. Sammen kan vi styrke og udvikle dette netværk til gavn for alle. Særligt vores nye første årgang, der netop er påbegyndt deres uddannelse og som med stor entusiasme har deltaget i den festlige åbning på Grønbechs Gård, glæder sig meget til mødet med øens kunsthåndværkere og andre fagfæller.”

Ønsker man at deltage, skal man blot medbringe en lille ”Dinner Surprise ret” til en eller to personer til den fælles buffet.

Tilmelding til vnk@kglakademi.dk

Drikkelse medbringes eller kan evt. købes til middagen,. der finder sted tirsdag 20. september fra kl. 18.30  til 22  på Stenbrudsvej 43 i Nexø.

Fik du læst?