Hotel Hunger i Svaneke Bio

MUSIK: Musikforeningen “NoName” kan i samarbejde med Musikhuzet præsentere bandet Hotel Hunger i Kulturhuset Frem i Svarene Bio

Hotel Hunger – i Svaneke

 

Lørdag 13. april kl. 20 bliver der gang i sagerne i  Kulturhuset “Frem”, Svaneke Bio i Brænderigænget i Svaneke: Der er besøg af bandet “Hotel Hunger”.

Hotel Hunger blev gendannet i 2018 med en holdopstilling, der er identisk med bandet, der ellers gik til forlænget halvlegspause i 2005. Spillertruppen anføres naturligvis med vanlig flabet badboy-charme af velsyngende og karismatiske Jimmy Jørgensen.

Og Hotel Hunger er stærkt tilbage: Efter 20 års heftig turnéaktivitet – og otte studiealbums – besluttede det populære rockorkester oprindeligt at sige tak for nu.

Men nu er det bandet på scenen igen og har indspillet et nyt album i 2023.

Skrevet af lyst
De nye sange er blevet skrevet af lyst, og det er tydeligt, at det er legen og nysgerrigheden, der driver værket.

”Slut” –  som er  albummets titel –  byder på 10 numre, der umiskendeligt lyder som Hotel Hunger, men som bestemt ikke er blodfattige kopier af fordums materiale.

Nye inputs
Med erfaringer og inspirationer fra forskellige individuelle projekter gennem de sidste to årtier, har alle medlemmer bragt nye inputs med i studiet. Det kan høres.

Hotel Hunger har haft forskellige medlemmer i årenes løb, men består stadig af stadig af tre af de originale medlemmer; Jimmy Jørgensen, Botoft Andersen og Michael Ziegler – bas, og nu også med på turné; Knut E. Haavik – Keyboard, Freddie Wolf  og Berit Fridahl.

Seneste artikler

Fik du læst?