Hotel Allinge bliver helårshotel og går med i stor hotelkæde

Hotel Allinge bliver nu helårshotel og er eneste hotel på Bornholm, der er med i samarbejdet “Small Danish Hotels”. Medlemskabet skal bidrage til at give hotellet et gæsteløft.

Ellen og Thorbjørn – værtspar på Hotel Allinge (Fotos: Torben Ager)

 

Hotel Allinge har indgået et splinternyt samarbejde med den landsdækkende hotelkæde, Small Danish Hotels, der også har international rækkevidde. Hotelkæden rummer kroer, hoteller samt slotte- og herregårde i hele Danmark, og nu er også et bornholmsk hotel kommet på listen over kædens danske privatejede hoteller. Det glæder værtsparret, som har et helt klart mål med samarbejdet.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Hotel Allinge – lige velegnet til lokale som til turister

 

”Vi ser en stærk trend mod, at Bornholm ikke bare tiltrækker turister i høj- og skuldersæsonerne, men også dropper vinterdvalen og holder åbent hele året. Det vil vi meget gerne støtte op omkring, og her ser vi, at vores medlemskab i Small Danish Hotels kan spille en væsentlig rolle. Vi har store forventninger til, at medlemsskabet skal være med til at indfri vores strategiske retning gennem en større synlighed og en stærkere tilstedeværelse hele året rundt på det nordiske og tyske feriemarked via Small Danish Hotels’ kanaler”, siger Thorbjørn Rafn, som ejer Hotel Allinge sammen med sin hustru.

Hotellet, der rummer 55 værelser, drives af ægteparret Thorbjørn Rafn og Ellen Marker-Pedersen sammen med deres to sønner Patrick og Mikkel. Parret overtog hotellet i 2017, og som noget af det første satte de gang i en større opgradering af hotellet, der udløste tre store officielle hotelstjerner. Samtidig fik parret udarbejdet en strategi, der har det klare mål at udvikle stedet til et helårshotel.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Hotel Allinge – populært hotel, der nu holder åbent hele året

 

Hotel Allinge har rødder helt tilbage til 1600-tallet, og bygningerne har oprindelig været en købmandsgård. De sidste 100 år har den gamle bindingsværksgård fungeret som hotel, og stedet har haft en markant plads i det bornholmske overnatningsbillede. Det har Small Danish Hotels’ direktør, Jørgen Christensen, bidt mærke i. Det har længe stået på direktørens ønskeliste at tilføje et bornholmsk hotel til hotelkæden og med det nye samarbejde, dækker Small Danish Hotels et hul i markedet på en af Danmarks mest populære feriedestinationer.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Jørgen Christensen, direktør i Small Danish Hotels, Århus; portræt. © Foto: Claus Haagensen/Chili

Hotel Allinge ligger lige i centrum af Allinge. Blot et stenkast fra hotellet, stranden og de klassiske bornholmske klipper. Samtidig er forretninger, caféliv, røgerier og byens restauranter inden for gåafstand.

Om Small Danish Hotels

Small Danish Hotels er en frivillig landsdækkende kæde med håndplukkede hoteller, kroer, slotte og herregårde, hvor nøgleordene er den personlige betjening og det gode værtskab. Hotellerne ejes og drives af selvstændige hotelejere, slotsfruer og krofædre. Small Danish Hotels tilbyder unikt dansk gæstgiveri på kongelige privilegerede kroer, eventyrlige oplevelser i historiske og naturskønne omgivelser på slotte og herregårde, trendy boutique- og cityhoteller samt klassiske hoteller ved land, vand og by landet over. For mere information: www.smalldanishhotels.

Seneste artikler

Fik du læst?