Højt at flyve, dybt at falde

FODBOLD: Hasle tabte lørdagens Københavnsserie kamp mod Skovshoved 0-2.

Mathias Jensen, træner for Hasle IF´s københavnsserie hold. (Foto: Torben Ager)
Hasle holdet kunne ikke følge op på onsdagens flotte præstation mod Nexø og tabte 0-2 til Skovshoved.
Hasle starter ellers med en kæmpe chance, hvor Thobiasz Hansen meget elegant fik spillet Jonas Pedersen fri foran mål, men afslutningen manglede noget for at kunne give mål.

Kort tid efter kom Hasle holdet bagud, da et ellers noget svagt skud giver en retur og dermed mål.
To  minutter efter halvleg blev det 0-2 på et langskud og for alvor op ad bakke.

Hasle fik dog scoret via et Sandberg-indlæg til Malthe Pedersen, som desværre blev dømt offside.
Yderligere fik Jonas Pedersen en friløber i anden halvleg, samt en frispilning, hvor der blev lavet frispark lige udenfor feltet, men ind ville bolden ikke for Hasle-holdet.
Det var en kamp, hvor ingen af holdene skabte de store målchancer og en kamp, der ikke går over i historiebøgerne for det bedste spil eller højeste intensitet.

Nu kan Hasle holdet puste ud efter en hård periode afsluttet med tre kampe på otte dage, nu venter en normal træningsuge, inden det igen går løs lørdag mod Husum.