Høje produktionspriser tvinger turistkatalog på pause

Kataloget “Bornholm – Hele året”, som Destination Bornholm og Bornholms Tidende udgiver i samarbejde, udkommer ikke som printkatalog i 2023. Der vil i stedet blive arbejdet med andre tiltag, der kan vise alt det, som øen byder på.

Kataloget “Bornholm – Hele året” – udkommer ikke næste år…

 

Destination Bornholm og Bornholms Tidende har gennem de sidste mange år og i samarbejde udgivet publikationen “Bornholm – Hele året”.

Et katalog, som årligt udgives i 130.000 eksemplarer, og som turisterne er særdeles glade for. Glad for kataloget er også øens turisterhverv, som trofast og i stor stil annoncerer i kataloget.

Nu tvinger forhøjede produktionspriser imidlertid kataloget på pause i 2023. Markedspriserne på køb af papir og tryk er dyrere end nogen sinde før, og det gør det svært at få produktionen til at hænge sammen.

Salgschef hos Bornholms Tidende, Camilla Forsbom siger: ” Det er beklageligt, at det er eksterne faktorer, som gør at vi ikke kan udgive “Bornholm – Hele året 2023”.  For at kunne bibeholde og sikre synligheden af de bornholmske virksomheder, så sætter vi ekstra fokus på “Denne uges Bornholm i 2023”.

Svær beslutning

Den svære, men nødvendige beslutning, ærgrer begge parter, som melder, at beslutningen er truffet efter langs tids drøftelser, hvor en masse løsningsforslag er vendt.

I stedet ser avisen og Destination Bornholm på forskellige andre løsninger, som kan være med til at sikre gæsterne et indblik i oplevelsesmulighederne i 2023. Vigtige eksisterende løsninger er “Denne Uges Bornholm” med et årligt oplag på 240.000 eksemplarer og hjemmesiden bornholm.info med mere end en million  årlige brugere samt ikke mindst app’en, Bornholm.

Seneste artikler

Fik du læst?