Her er vinderbilledet i fotokonkurrencen

Destination Bornholm har netop fundet en vinder af fotokonkurrencen #bornholmmoment. Gennem det seneste år har bornholmere og øens gæster bidraget med masser af billeder af Bornholm på alle årstider.

Her er vinder billedet taget af den bornholmske amatørfotograf Mike Gønbech-Dam.

 

Fotokonkurrencen #bornholmmoment er netop afsluttet. Destination Bornholm lancerede for et år siden en fotokonkurrence på Instagram, som en hyldest til de mange fantastiske Bornholm-øjeblikke hele året rundt. Vinderen blev den bornholmske amatørfotograf Mike Grønbech-Dam. Vinderbilledet, der viser en bølge, der rammer klipperne på Nordbornholm, fik dobbelt så mange stemmer som billedet på andenpladsen, og var dermed en klar vinder. Mike Grønbech-Dam modtager udover æren, et gavekort sponsoreret af Photocare Rønne samt et professionelt galleritryk af vinderbilledet fra Pixum.

Stor interesse

Der har været stor interesse for fotokonkurrencen, og Destination Bornholm har modtaget over 4.900 billeder i perioden fra august 2019 til marts 2020. Der er billeder fra alle afkroge af Bornholm på alle årstider. De mange billeder er taget af alt fra lokale til gæster fra resten af Danmark og verden. Mange af øens gæster deler i forvejen billeder fra Bornholm på medier som Instagram og Facebook, og disse billeder inspirerer, når turister skal vælge feriedestination.

Udvalgt af dommerkomité

De 25 bedste billeder, valgt af dommerpanel bestående af fire bornholmske fotografer og Destination Bornholms direktør, har været udstillet i Bornholms Velkomstcenter siden primo august. Her har både turister og bornholmere stemt på deres favoritbillede. Billederne kan ses til og med slutningen af oktober.

Billederne indgår fremadrettet i markedsføringen af Bornholm som feriedestination hele året.

Seneste artikler

Fik du læst?